سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مزایای آزادکاری یا فریلنسینگ چیست؟

کار کردن در این حوزه شغلی دارای فواید و مزایای خاص و منحصربه‌فردی است که ما در ادامه این موارد را برای شما عزیزان خواهیم گفت. از بزرگ‌ترین مزایای کار فریلنسینگ می‌توان به صاحب کار بودن اشاره کرد. به طور دقیق‌تر اگر بخواهیم بیان کنیم می‌توان گفت که اگر کارمندی در یک شرکتی فعالیت دارد، هرگز نمی‌تواند از حدی بیشتر درآمد داشته باشد.

پس هیچ‌وقت نمی‌تواند خود را صاحب کار بداند. کسی که به صورت فریلنسری فعالیت دارد می‌تواند با پروژه‌ها و کارفرماهای متنوع فعالیت کند و درآمد دلخواه خود را داشته باشد.

از دیگر مزیت‌های فریلنسری می‌توان به این مورد اشاره کرد که زمان شروع و پایان کار به عهده خودتان است! شاید روزی پیش آید که نیاز به استراحت داشته باشید. کسی که به صورت فریلنسری فعالیت دارد می‌تواند به راحتی از چنین موردی استفاده کنید و هر ساعت از شبانه‌روز که بخواهد فعالیتش را آغاز کند.

چگونه می‌توان وارد حوزه کاری آزادکاری یا فریلنسینگ شد؟

کار فریلنسینگ به صورتی است که هر شخصی باتوجه‌به مهارت و علاقه‌ای که دارد وارد این حوزه از کار می شود. به‌طورکلی یک فریلنسر با توجه‌ به تخصصی که دارد می‌تواند در حوزه‌های متنوعی مانند: گرافیک، نویسندگی، تولید محتوا، برنامه‌نویسی و ... فعالیت خود را آغاز کند.

تاثیر برندسازی بر سئو

پس اولین قدم برای این که بتوانید وارد این حوزه کار شوید این است که علایق و امکانات خود را برای وارد بازار شدن در نظر بگیرید و سپس مهارتی که به آن علاقه دارید را آغاز کنید و در آن مهارت متخصص شوید. پس از این که در مهارت انتخابی خود متخصص شدید وقت آن رسیده است که در شبکه‌های اجتماعی نظیر اینستاگرام عضو شوید و خودتان را برند کنید و ارزش خدماتی که ارائه می‌دهید را در هر حوزه‌ای که هستید به کاربران و کارفرمایان نشان دهید.

توصیه ما به شما عزیزان عضو در شبکه اجتماعی لینکدین است، زیرا این شبکه اجتماعی می‌تواند همانند یک رزومه آنلاین عمل کند! لازم به ذکر است که خیلی از فریلنسرها پروژه‌های بزرگ خود را از طریق این شبکه اجتماعی دریافت می‌کنند. شایان ذکر است که برای چنین شرایطی نیز می‌توانید یک وب‌سایت شخصی برای خود طراحی کنید و نمونه کارهایتان را در وب‌ سایت آپلود کنید.

روش انجام آزادکاری یا فریلنسینگ

درآمد فریلنسرها به چه صورت است؟

آزادکاری یا فریلنسینگ دارای یک مزیت بزرگ است که شما می‌توانید به صورت پاره‌وقت یا پروژه‌ای در این شغل فعالیت داشته باشید. شاید برایتان جالب باشد بدانید که برخی از فریلنسرها به‌عنوان شغل دوم در این حوزه کاری فعالیت دارند. در رابطه ‌با درآمد کار فریلنسینگ باید گفت که باتوجه‌به نوع مهارت و شیوه کاری که دارید نوع پرداخت متفاوت است.

در حقیقت درآمد این افراد به میزان تخصص و مهارت، تجربه، نوع کار و ... بستگی دارد. البته در رابطه‌ با پروژه‌های بزرگ ممکن است که قراردادی بین طرفین نوشته شود. به ‌طور کلی درآمد این حوزه به صورت درصدی یا پس از اتمام پروژه است.

محبوبترین موتور جستجوی جهان